DAĞPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://dagpinariho.meb.k12.tr
Adres : Digor Dağpınar Beldesi 2. Küme Evleri No63 Eski Kültür Merkezi Kars
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal
Saatler : Ders Başlama Saati:08.20 Ders Bitiş Saati:15.20
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : İl ve ilçe merkezine 30 dk arayla dolmuş bulunmaktadır. Öğretmenlerin tamamı Kars merkezden geliş gidiş yapmaktadır. Kars merkezden 3 tane öğretmen sevisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık:25 Km İlçe Merkezine Uzaklık:15 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :